لیست اختراعات اعظم شریفی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ ثبت: 1399/09/26
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر در خصوص روش و فرآيندي براي توليد پودر كنستانتره آب پنير با درصد پروتئين 50 تا 80 درصد از آب پنير و يا براي توليد خوراك پروتئيني حيوانات و يا كود كشاورزي از پساب كارخانجات لبني است. در اختراع حاضر براي جدا كردن پروتئين از آب پنير براساس روش لخته سازي است. اين روش فيزيكي-شيميايي نسبتا ساده با بازدهي بالا مي باشد. در روش حاضر از يك منعقد كننده فرم پليمري فلزي به نام پلي آلومينيوم كلرايد استفاده شده است. اين فرآيند به اين صورت است كه ابتدا آب پنير ورودي در دستگاه سپراتور كه با استفاده از نيروي گريز از چربي را از آب پنير جدا مي كند وارد مي شود پس از جدا كردن چربي، نمونه وارد فرايند لخته سازي در مخزن لخته كننده شده و پس از افزودن ماده منعقد كننده وارد مخزن ته نشيني شده و پروتئين هاي موجود در آب پنير جدا مي شود. آب پنير داراي حدود هشت دهم تا يك درصد پروتئين مي باشد. لخته پروتئيني جدا شده سپس خشك شده و به صورت پودر آماده استفاده مي شود.

تاریخ ثبت: 1401/04/28
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر در خصوص سيستم توليد كننده آب از رطوبت هوا با استفاده از بالن ارتفاع بالا، در ارتفاعات مختلف جو و مواد تغيير فاز دهنده است. با افزايش ارتفاع از سطح زمين، دماي هوا كاهش مي يابد به طوري كه در ارتفاع 14 كيلومتري از سطح زمين دماي هوا به حدود 55- درجه سانتيگراد مي رسد. با استفاده از هواپيمايي كه در داخل آن مواد تغيير فاز دهنده كه سرمايش را در خود ذخيره مي كنند و مي توانند اين سرماي ذخيره شده را به آرامي به محيط گرم اطراف خود انتقال دهند، برودت از ارتفاع بالا به سطح زمين انتقال پيدا مي كند. در سطح زمين برخورد هواي گرم با سطح مواد تغيير فاز دهنده سرد باعث سرد شدن هوا مي شود و از آنجا كه طبق قوانين فيزيكي هواي سرد رطوبت كمتري را مي تواند در خود نگه دارد، رطوبت اضافي به صورت مايع كندانس مي شود و مي توان آن را به عنوان آب خالص توليدي مورد استفاده قرار داد.

موارد یافت شده: 2